Återförsäljare av

Leasa Mopedbil

Leta inte längre, vi erbjuder de bästa leasingavtalen för mopedbilar, anpassade för både privatpersoner och företag! Med konkurrenskraftiga priser, transparenta villkor och kundfokuserad service, strävar vi efter att göra din leasingupplevelse så smidig och förmånlig som möjligt. Välj mellan flera paket och tillval för att anpassa leasingavtalet efter dina behov och önskemål. Få din offert redan idag och kör iväg i din nya mopedbil imorgon!

Vi erbjuder förstklassig leasing av mopedbil för Privatpersoner och Företag!

Vi är stolta över att kunna erbjuda både privat leasing och företagsleasing av mopedbil till konkurrenskraftiga priser. Oavsett om du söker en mopedbil för personligt bruk eller som en del av företagets vagnpark, har vi flexibla och förmånliga lösningar som passar dina behov.

🚗 Prisexempel: Microcar Due – 36 månader, 750 mil/år för endast 2695 SEK/månad eller kanske en Ligier Sport DCI JS50 för endast 3695 SEK/månad. Vinterdäck ingår. Korttidshyra Microcar 3-6 månader 9900 SEK/månad.

🌟 Fördelar med vår Privatleasing:

  • Förstklassig Vägassistans: 1 år vid teckning genom Svensk mopedbilsförsäkring!
  • Miltal: Kör upp till 750 mil per år, med en maxgräns på 2250 mil över 3 år.
  • Transparent Pris: Om du kör över milgränsen kostar det endast 20 SEK/milen.
  • Du bestämmer hur länge: Hos oss kan du leasa bilen 12 månader, kanske 36 månader, du bestämmer hur länge!

🔧 Lägg till Säkerhetspaketet för 295 SEK/månad!

  • Airbag i ratten och dubbat vinterdäck ingår, för din säkerhet och bekvämlighet.

🔧 Lägg till Servicepaketet för 295 SEK/månad (Gäller hos oss på Inlags bil AB)!

  • Få professionell service och underhåll av ditt fordon!

🛡 Helförsäkring: Tillkommer och ligger på ca 1700 SEK/månad genom svensk mopedbilsförsäkring. Pris avvikelse kan förekomma beroende på bostadsort, garage och andra faktorer.

Varför välja oss för din mopedbil leasing?

  1. Enkla och Tydliga Villkor: Vi erbjuder transparenta och konkurrenskraftiga priser utan dolda kostnader.
  2. Förstklassig Service: Våra kunder är vår högsta prioritet, och vi strävar efter att erbjuda personlig och professionell service.

Så, tveka inte!

Kontakta oss redan idag för en skräddarsydd offert och upptäck hur vi kan hjälpa dig att hitta den perfekta mopedbilen. Vi ser fram emot att hjälpa dig att köra iväg i din nya mopedbil!

Observera: Priser och villkor kan ändras. Kontakta oss för de senaste uppgifterna och en personlig konsultation. Maila till Info@inlagsbil.se