Återförsäljare av

Leasa Bil

Privatleasing -
Så funkar det

Med Privatleasing kan du som privatperson leasa bil på ett prisvärt sätt. Allt du behöver göra är att söka upp bilen du vill ha och ringa maila till oss på info@inlagsbil.se. Bilmodell, färg, leveransort och återförsäljare väljer du själv.

I vår privatleasing ingår det mesta och du behöver inte betala någon kontantinsats. I månadskostnaden ingår också försäkring, service under avtalsperioden, vägassistans 3 år, nybilsgaranti 3år samt vinterdäck.

Låt bilen överraska dig,
inte utgifterna.

Privatleasing ger dig större frihet och mer kontroll över dina utgifter. Med vår nya lösning för privatleasing får du en avancerad bil – utan kontantinsats. Vi erbjuder dig ett enkelt bilägande som är tryggt, bekvämt och smart.

Dina önskemål styr upplägget
Med privatleasing via Finansbolaget kan du hyra och köra en ny bil utan att betala något i kontantinsats. Din månadshyra styrs av vilken bilmodell du valt, eventuell extrautrustning och hur många mil du angett att du kommer att köra. Månadshyran kan komma att förändras vid eventuella ränteförändringar eller om du kör mer än avtalat.

När avtalstiden är slut lämnar du tillbaka bilen till din återförsäljare och om du vill tecknar du ett nytt hyresavtal för en ny bil.

Vi erbjuder även leasing för företag

Leasing är ett kostnadseffektivt sätt att köra bil i tjänsten. Du binder inget rörelsekapital och kan göra avdrag för halva momsen på leasinghyrorna.

Avtalet anpassas efter bilen
Med leasing hyr företaget bilen av Honda Finance under en avtalad tidsperiod. Genom att anpassa leasingtiden, restvärde och en eventuell första förhöjd hyra får du en lösning som passar ditt företags speciella villkor. Allt detta hjälper din återförsäljare till med. Du får också hjälp att lägga upp leasingavtalet så att restvärdet motsvarar marknadsvärdet för bilen när avtalstiden är slut. Den vanligaste längden på ett leasing avtal är 24 till 48 månader.