SERVICE & VERKSTAD


När du lämnar in din bil för service eller reparation hos oss kan du känna dig trygg med att både din bil och du blir väl omhändertagen. Dessutom erbjuder vi prisgaranti på all reparation och originalservice.

Bilverkstad med fullservice

Auktoriserad bilverkstad för Honda-, Ligier och Chatenet bilar

Inlags Bil AB är en auktoriserad bilverkstad i Kungsbacka, strax utanför Göteborg, som kan ta hand om service och reparationer av din bil. Eftersom vi specialiserar oss på Hondabilar kan man kalla oss för en auktoriserad Honda-, Chatenet och Ligierverkstad. Vi kallar oss också för en fullserviceanläggning eftersom vi både säljer Honda-, Ligier och Chatenet bilar, nya som begagnade, samt reparerar och ger professionell service.

Våra Honda-, Ligier och Chatenet specialiserade mekaniker reparerar din bil med originalreservdelar av högsta kvalitet. Dessutom är vi noga med att alltid hålla oss uppdaterade med den senaste tekniska informationen inom bilservice och reparationer. Eftersom vår bilverkstad är auktoriserad innebär det att våra medarbetare har rätt sorts utbildning för att ta hand om just din bil på bästa sätt. Du kan därför tryggt lämna över din Honda-, Ligier och Chatenet till oss.

Välkommen till Inlags Bil AB för professionell och auktoriserad bilservice.

Reservdelar

Det är skillnad på originalreservdelar och kopior. Tänk på att kopior snabbt kan förvandla din Honda till något annat. På alla Hondas original reservdelar finns det en markering, en så kallad ”red label”. En etikett som visar att du kan vara säker på att du har fått en genuin Honda-reservdel. Alla Hondas originalreservdelar genomgår ett antal avancerade tester som garanterar säkerhet, hållbarhet och en snygg design.

Boka tid för service