• 0300 - 743 50
  • Mån-Tors: 09.00-18.00 | Fredagar: 09.00-17.00 | Lördagar: 11.00-14.00
  • info@inlagsbil.se

Senaste Nytt

Senaste nyheterna från Inlags Bil

Världspremiär för prototypen av nya Civic 5D vid Motormässan i Genève

Vid motormässan i Genève är det världspremiär för prototypen av nya Civic 5D, en spännande modelluppdatering av Hondas viktigaste modell i Europa. Även bränslecellsbilen Clarity är på plats och gör därmed sin europapremiär på mässan.
Förutom världspremiären för nya Civic 5D och Claritys europadebut meddelar Honda även... Att man kommer börja leverera NSX till europeiska kunder under 2016.


Prototyp av nya Civic 5D


I Genève är det världspremiär för den exteriöra designen av nya Civic 5D, bilen kommer börja säljas i Europa i början av 2017. Tillverkningen av Hondas populära modell kommer att ske i England, men den kommer att exporteras globalt, även till USA.


11

Bränslecellsbilen Clarity


Sin omtalade världspremiär vid Tokyo Motorshow, i oktober förra året, gör nu Clarity sin europapremiär på Genèvemässan. Clarity är den första massproducerade Sedan-modellen med hela bränslecellsdrivlinan under motorhuven. Den unika paketeringen av drivlinan möjliggör en rymlig interiör med plats för fem, vilket är helt unikt för biltypen. Clarity har en klassledande räckvidd på upp till 700 km*.* Enligt Hondas interna mätningar i JC08 mode, tankad med vätgas som komprimerats till 700 bar.

NSX

Säljstarten av NSX skedde i samband med motormässan i Detroit, nu bekräftar Honda att de första leveranserna av NSX till europeiska kunder kommer att ske under 2016. NSX är klassiskt låg och bred med en modern, tuff design. Dess aggressiva front och baklyktor är en direkt hyllning till originalversionen av NSX från 1990. Den nya sportbilen kombinerar hybridteknik med en ny, mittmonterad DOHC V6-motor med dubbelturbo och en specialutvecklad niostegad DCT-växellåda.

‘Keenlight’ - tillbehörskoncept till Jazz


Mässan kommer Honda även att visa upp ett nytt tillbehörskoncept till populära Jazz. Tanken är att det nya Keenlight-konceptet ska visa på möjligheten att skräddarsy Jazz med hjälp av snygga designelement och unik färg.

CRF1000L Africa Twin


Med nya CRF1000L Africa Twin tar du dig fram överallt. Den innovativa och kraftfulla parallell twin-motorn i ett lätt och spänstigt chassi gör Africa Twin redo för det verkliga äventyret både på vägen och off-road. Oavsett om tanken är att korsa kontinenter eller pendla till jobbet.

Hondas presskonferens äger rum på Motormässan i Genève den 1 mars, klockan 12:45 CET (Monter 4250).

 

Senaste nyheterna direkt till din mail !

Senaste Artiklarna

×
Få 10% Rabatt på din nästa service du gör hos oss!
Fyll i ditt för-efternamn samt e-post adress så skicka vi rabattkoden till din e-post.